Over ons

Zanzibar: een minivakantie naar Afrika op Scheveningen

Na tien jaar horeca ervaring op het Scheveningse strand en een aantal vakanties naar Afrika, besloot Lex samen met zijn partner Lieke een deel van Afrika mee naar Scheveningen te nemen en Zanzibar Beachclub op te richten.

Ze creëerden een warm onderkomen met veel vuur, Afrikaans gekleurde stoffen, kronkelhout, djembé's en lekkere wereldgerechten, waardoor je je als gast heel even in Afrika waant.

Zanzibar Beachclub voelt knus en sfeervol en heeft een heerlijk restaurant. Zowel met groepen als met kleinere gezelschappen kun je er goed vertoeven. Uniek zijn de barbeques; hiermee grill je je eigen vlees, vis, en groenten aan het strand. De barbeques blijken ook een perfecte ijsbreker voor een eerste date ;).

Zanzibar is door de warme en sfeervolle karakter, fijne service en lekker eten voor Lieke en Lex ‘echt een zaak om trots op te zijn’.

Een plek waar je graag nog een keer terugkomt

Muziek is bij Zanzibar erg belangrijk. Regelmatig zijn er zaterdagavonden waar de vaste crew de strijd met elkaar aangaat om de beste muziek te draaien. Wat er gedraaid wordt hangt echt af van de avond, het is altijd passend bij het moment.

Aan goed personeel en uitstekende service wordt veel aandacht besteed. Met de vaste crew Sven en Annick en de seizoensploegen, zorgen Lex en Lieke ervoor dat mensen tevreden en ontspannen naar huis gaan en graag nog een keer terugkomen.