Bedrijfsuitje

Met je collega’s uitwaaien op het strand

Even geen computers en deadlines, maar uitzicht op de pier en voetjes in het zand. Klinkt dat je als muziek in de oren? Bij Zanzibar Beachclub ben je aan het juiste adres voor een dagje teambuilding, een jubileum of een ander bedrijfsfeest. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten in combinatie met een lunch, borrel, diner of barbecue. Expeditie Robinson en Escape the Beach zijn op dit moment razend populair als teambuildingsactiviteiten!

Event op maat

Afhankelijk van jouw wensen kijken wij samen naar de beste invulling van jouw event. Ben je geïnteresseerd in een activiteit of workshop die niet genoemd staat in onderstaand overzicht? Laat het ons weten, wij regelen dit graag voor je. Ook met themafeesten hebben we veel ervaring.

Workshops

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan activiteiten met ieder een eigen karakter. Ben je op zoek naar iets actiefs? Denk dan bijvoorbeeld aan een clinic powerkiten of aan Beachcamp. Doe je het liever wat rustiger aan, dan is onze workshop cocktail shaken écht een aanrader.

De meeste workshops duren 1,5 uur en kunnen met elkaar worden gecombineerd. Vertel ons wat je specifieke wensen zijn, dan zorgen wij voor een passend programma.

Actief Creatief Chill

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Escape the beach

Escape the beach

Zanzi’s iPad-tocht

Ontdek Scheveningen
Alle workshops

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Naam
E-mail
Telefoonnummer
Subject
Bericht